Home Contacteer ons
G-Force bvba logo logo COMAC, Tennant en Floorpul logo bovenaan rechts met menu
Hier vindt u enkele voorbeelden van een schrobmachine. Schrobmachines zijn schoonmaakmachines met zuigsysteem en gebruiken water en zeep om de vloer te poetsen.

Schrobmachines of schrobzuigmachines

Onder schrobmachine verstaan we een toestel dat gebruikt wordt voor het reinigen van een vloer met water en zeep en een aftrekker met zuigsysteem achteraan om het water met vuil opnieuw op te nemen.

Men noemt het daarom soms ook schrobzuigmachines omdat ze ook het water opnieuw opzuigen. Bij boenmachines wordt het water niet opgezogen.

Hier vindt u enkele voorbeelden van mogelijke schrobmachines. Er staat ook een korte beschrijving bij waarvoor dit toestel gebruikt kan worden en wat het verschil is ten opzichte van de andere toestellen:

Hakomatic B30 Compacte handbediende walk behind schrobmachine

Hakomatic B30/B45: Handbediende schrobmachine

Het is een compacte handbediende schrobmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken zoals bijvoorbeeld in winkels, kantoorgebouwen, hotels, restaurants en werkplaatsen.
De voor u perfecte machine kunt u zelf samenstellen. U heeft de keuze uit twee verschillende tanks, vier verschillende borstelkoppen met diverse werkbreedtes, schijf- of walsborstels, en ook diverse accu's en accessoires.


Hakomatic B115 Compacte Zit/Schrob-zuigmachine

Hakomatic B115 Compacte zit/Schrob-zuigmachine

Productief, comfortabel en een compacte bouw - zeer geschikt in smalle gangen en past praktisch door iedere deur.
Door haar uitermate grote wendbaarheid bereikt de Hakomatic B 115 R plaatsen waar normaal gesproken met de hand gereinigd dient te worden, hierdoor neemt de productiviteit toe en de investering is snel terugbetaald. Door haar robuuste uitstraling en de hoge "Hako-kwaliteit" worden onderhoudskosten en stilstand van de machine teruggedrongen, waardoor de beschikbaarheid groeit. De grote stootvaste, corrosievrije kunststoftanks maken lange inzettijden mogelijk en door de grote tankopening is het vullen en reinigen van de watertanks gemakkelijk.
Nieuwe details zoals de "Boost-knop" en de "Silence-Kit" dragen bij tot een verhoogde efficiëntie en milieuvriendelijkheid.


C130 Schrobmachine

C130: Comac opzit schrobmachine

Dit is een opzit schrobmachine die zeer sterk en betrouwbaar is.
Er is een reservoir van 360 L en men kan meer dan 6 uren autonoom werken.
Er zit ook een borstel aan de zijkant waarmee u ook langs de muren kan kuisen.


Comac Innova 75 schrobmachine

Innova 75: Comac schrobmachine

Dit is een opzit schrobmachine aangedreven door een batterij. Het is een zit-schrob-machine met automatische tractie, verkrijgbaar met één borstel voor 60cm werkbreedte of met twee borstels voor 65,75 of 85 cm werkbreedte.
Deze schrobmachine garandeert een drastische vermindering van de kosten in de schoonmaak en dit dankzij een voordelige verkoopprijs en een complete uitrusting van diverse Comac-systemen.

Voordelen : Vergeleken met "walk-behind" schrobmachines levert de Innova volgende voordelen :

  • Geen ingewikkelde en uitgebreide opleiding vereist dankzij de selectiemogelijkheden in het 'werkprogramma' (standaard ingebouwd)
  • Optimalisatie van het verbruik dankzij de 'Start-Stop'-functie hetgeen de autonomie verhoogt met 35% (vergeleken met vorige modellen) zodat de machine meer dan 4 uur non-stop kan werken.
  • De Innova-schrobmachines hebben een zeer laag geluidsniveau.

Technische informatie
 *  Werkbreedte   mm   750
 *  Breedte zuigmonden   mm   970
 *  Borsteldiameter   mm   390
 *  Borstelsnelheid    RPM   170
 *  Stijgings-%   %   18
 *  Borstelmotor   V/W   24/450(2)
 *  Tractiemotor   V/W   24/400
 *  Zuigmotor   V/W   24/310
 *  Proper watertank   l   110
 *  Vuil watertank   l   125
 *  Werkopp. per uur   m²/h   4500
 *  Afmetingen L x H x B   mm   1495x680x1320
 *  Gewicht batterij   kg   136
 *  Gewicht machine zonder batterij   kg   223